Gratis reserveren kan via:
024 – 642 10 70   WhatsApp ons
(nu bereikbaar)

Uitleg over abonnement

Zo sluit u een abonnement af

Stap 1: 
Maak een account aan of log in als u al een account heeft en kies het gewenste abonnement.

Stap 2:
Vul de gegevens van de abonnementhouder en de gewenste ingangsdatum in. Dit is meteen de dag van de maand waarop u uw nieuwe filmtegoed ontvangt.

Stap 3:
Geef een incassomachtiging af via uw digitale bankomgeving. (dit is niet mogelijk via uw bank app)

Stap 4:
Upload een foto waarop uw gezicht duidelijk herkenbaar is.

Stap 5:
Meerdere abonnementen op een account? Kies “Nieuw abonnement” en herhaal stap 2 t/m 4.

Let op: Het abonnement is alleen online af te sluiten omdat we werken met een digitale incassomachtiging en graag een digitale foto ontvangen.

 

Zo kunt u online reserveren met uw abonnement

Stap 1:
Kies de gewenste film en plaatsen uit.

Stap 2:
Log in met het account van uw abonnement en plaats de reservering.

Stap 3:
(Optioneel) Klik op online betalen en betaal met uw tegoed of profiteer van uw korting. Uw abonnementstegoed of korting kan ook aan de kassa verrekend worden.

Tip! Wilt u iemand anders voor u laten reserveren? In uw account kunt u iemand anders de machtiging geven om de credits van uw abonnement te gebruiken om de reservering te betalen.

Zo zegt u uw abonnement op

In verband met het coronavirus is onze bioscoop tijdelijk gesloten. Voor abonnees betekent dit dat zij tijdelijk geen gebruik kunnen maken van hun abonnement. Alle abonnementen zijn daardoor tijdelijk gepauzeerd. In de tussentijd worden er geen nieuwe incasso's uitgevoerd en wordt er ook geen extra filmtegoed opgebouwd. Opzeggen is hierdoor tijdelijk niet mogelijk en voor reeds opgezegde abonnementen wordt de einddatum verlengd met de periode dat we gesloten zijn. Zodra we weer open zijn, hervatten we alles weer volgens het normale ritme. U kunt dan dus op dezelfde dag van de maand als voor deze pauze, uw incasso verwachten. Ook is opzeggen vanaf dat moment weer mogelijk. Uiteraard zullen we u te zijner tijd nogmaals informeren.

 

Stap 1.
Log in met het account van uw abonnement

Stap 2.
Onder de knop “Abonnement afsluiten/beheren” kunt u bij het gewenste abonnement klikken op “Abonnement opzeggen”. Uw abonnement wordt nu automatisch stopgezet op de eerst mogelijke einddatum.

Indien u uw abonnement wilt opzeggen is dit altijd mogelijk. Het abonnement heeft een minimale looptijd van 4 maanden. Daarnaast heeft het abonnement een opzegtermijn van minimaal 1 maand. Het resterende tegoed blijft geldig tot de laatste dag van het abonnement. 

Voorbeeld:
U heeft op 10 mei een abonnement afgesloten. U stopt het abonnement:

Opzegdatum tussen:Einddatum abonnement:
10 mei en 9 aug10 sept
10 aug en 9 sept10 okt 
10 sept en 9 okt10 nov
10 okt en 9 nov10 dec
10 nov en 9 dec10 jan