Gratis reserveren kan via:
024 – 642 10 70   WhatsApp ons
(Bereikbaar vanaf 11:00 uur)

Balkons en Club Lounge

Balkonloge en Club Lounge: een exclusieve bioscoopbeleving

Wanneer u kiest voor plaatsen op het balkon dan kunt u voor en na de film gebruik maken van de Club Lounge. Deze exclusieve lounge is sfeervol ingericht met comfortabele loungebanken en een royale bar. In de Club Lounge heerst een ontspannen sfeer en kan men voor en na de film genieten van een hapje en een drankje. De Club Lounge is vanaf 1 uur voor de eerste voorstelling geopend tot een uur na de laatste voorstelling. Alle balkongasten wordt een glas champenoise aangeboden (eventueel alcoholvrij) en kinderen een kindercocktail.

Zodra de film start, begeeft men zich naar de balkonloge, waar men door het logepersoneel welkom wordt geheten en begeleid wordt naar een royale fauteuil met optimaal zicht op het doek. Met één druk op de knop kunt u zich tijdens de film laten voorzien van alle gemakken. De menukaart is nog uitgebreider dan die van de zaal beneden, zo kan men bijvoorbeeld kiezen uit diverse wijnen en men kan zelfs een fles champagne bestellen.

Voor een balkonlogeplaats inclusief gebruik van de Club Lounge is een additioneel ticket verkrijgbaar bij de kassa. De tarieven kunt u op deze pagina vinden. Er kan via de reserveringslijn of online worden gereserveerd.

Exclusiviteit en veiligheid
Ter bescherming van het karakter van beide faciliteiten is een kleding- / gedragscode van toepassing waardoor o.m. groepen groter dan 6 personen, sportkleding, hoofddeksels, vuile kleding, onverzorgd uiterlijk en storend gedrag worden vermeden en minderjarigen alleen onder begeleiding van meerderjarigen toegang hebben.