Gratis reserveren kan via:
024 – 642 10 70   WhatsApp ons
(Bereikbaar vanaf 11:00 uur)

Kinderfeestje in Wijchen

Kinderfeestje bij Cinema Roma: jarige gratis!

Vier je kinderfeestje in Wijchen bij Cinema Roma en voel je net een echte filmster. De jarige job mag gratis naar de film, en alle vriendjes, vriendinnetjes en/of begleiders die meegaan krijgen korting. Geniet met z'n allen van jouw favoriete film en smul van de vele lekkere drankjes en hapjes je die tijdens de film met een druk op de knop kunt bestellen. 

Wil je het kinderfeestje extra feestelijk afsluiten?
Kies dan voor een van onze arrangementen met eten. Wij reserveren een tafel voor je zodat je alleen nog maar hoeft aan te schuiven. Ook hier is de jarige gratis! Voor of na de film kun je met z’n allen eten in het gekozen restaurant. Pannekoek, friet of pizza, het kan allemaal en je kiest zelf of je voor of na de film wilt eten.  

Prijzen

Bij alle kinderfeestjes is de jarige GRATIS. Voor de andere feestvierders gelden de volgende tarieven:

- Bioscoopfeestje = €7,50 p.p.
- Bioscoopfeestje & Happy Meal bij McDonald's  vanaf €11,70 p.p.*
- Bioscoopfeestje & friet, een snack en ranja bij Meneer Smit = €12,50 p.p. 
- Bioscoopfeestje & pannenkoek eten bij Den Tol  = €12,50 p.p.**
- Bioscoopfeestje & pizza bij Pizzaria Il Forno = €14,00 p.p. 

* Bij McDonald's betaal je voor het Happy Meal €4,20 p.p. en voor een Medium Menu vanaf €6,75 p.p. Het resterende bedrag betaal je bij Cinema Roma.

** Incl. kinderpannenkoek van de kaart met poedersuiker en/of stroop en een glas ranja.  Ouders kunnen een pannenkoek van de kaart bestellen tegen het normale tarief. Bij Den Tol betaal je €5 per kind en bij Cinema Roma €7,50 p.p. Niet mogelijk op zondag na 16 uur.

In de bioscoop kun je een KIDS BOX bestellen voor jezelf en je vriendjes! Voor €3,60 p.p. krijg je dan een pakje drinken, een zakje snoep of chips en een verrassing.

Reserveren

Reserveren kan telefonisch op 024 – 64 21 070 of in de bioscoop.

U kunt ook online een aanvraag voor een reservering doen. Als het programma voor de door u gewenste datum al bekend is dan nemen dan binnen 24 uur contact met u op om uw reservering te bevestigen. Als het filmprogramma nog niet bekend is voor de door u gewenste datum dan ontvangt u de telefonische bevestiging op de maandag waarop het filmprogramma bekend gemaakt wordt. Klik hier voor het aanvraagformulier

Voorwaarden

Het minimum aantal personen is 6 inclusief de jarige en volwassenen. Maximaal 15 personen. Alle toeslagen (bijvoorbeeld voor 3D films) blijven van toepassing, ook voor de jarige. Alleen geldig bij Nederlandstalige kinderfilms. Bij voorstellingen met een hoger tarief dan het reguliere tarief wordt de meerprijs in rekening gebracht. Niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. Alle toeslagen (bijvoorbeeld voor 3D films) blijven van toepassing. In de kerstvakantie zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk.