Gratis reserveren kan via:
WhatsApp ons
(Bereikbaar vanaf 13:00 uur op 19-01)

Kinderfeestje in Wijchen

Kinderfeestje in Wijchen bij Cinema Roma: jarige gratis!

Een verjaardagsfeest in bioscoop Cinema Roma is onbezorgd genieten voor kind en ouders. Terwijl de kinderen op het puntje van hun stoel zitten bij hun favoriete film, zakken de ouders heerlijk onderuit in de comfortabele fauteuils.

De voordelen op een rij:

Het kaartje voor de jarige is gratis!
Bij alle Nederlandstalige kinderfilms is de jarige gratis. Dit geldt vanaf 7 personen (inclusief de jarige). De andere kinderen en volwassenen betalen het reguliere tarief voor Nederlandstalige kinderfilms. Het gratis ticket kan zowel online als aan de kassa verrekend worden. Eventuele toeslagen voor 3D en balkon gelden wel voor de jarige.

Alle populaire kinderfilms worden 3 weken vooruit geprogrammeerd
Zo kunnen de uitnodigingen op tijd de deur uit. Staat uw film nog niet in het programma? Meldt u aan voor het wekelijks filmprogramma zodat u direct een reminder krijgt zodra u kunt reserveren.

Kinderen kunnen genieten van een Kids Box
De Kids Box kunnen we al klaarzetten in de zaal zodat kids direct kunnen genieten bij aankomst. In de Kids Box zit een hapje en een drankje naar keuze en een verrassing!

 

Voor de film cadeautjes uitpakken? 
Reserveer dan balkonplaatsen en krijg toegang tot de Club Lounge waar de kinderen verwelkomd worden met een fruitige cocktail. 

Bekijk het filmprogramma


Gamen in de bioscoop? Boek de zaal exclusief!

"Wil je een keer gamen in een bioscoopzaal?". Stel deze vraag eens aan uw zoon of dochter en kijk naar de reactie. Dit zou wel eens het beste kinderfeestje ooit kunnen worden! Als u de zaal exclusief voor het feestje boekt dan kunt u uiteraard ook vrijwel iedere gewenste film kiezen.

Dit kan al vanaf 195 euro per zaal. Het tarief varieert op basis van uw wensen en de omvang van uw gezelschap. Ook het tijdstip is van belang, buiten onze openingstijden gelden namelijk de voordeligste tarieven. De mogelijkheden brengen we graag samen met u in kaart.

Privébioscoop aanvragen