Club Lounge en balkon

Op het balkon heeft u de beschikking over een royale fauteuil met nog meer beenruimte en optimaal zicht op het doek. Met één druk op de knop kunt u zich tijdens de film laten voorzien van alle gemakken. De menukaart is nog uitgebreider dan die van de zaal beneden, zo kan men bijvoorbeeld kiezen uit diverse wijnen en men kan zelfs een fles champagne bestellen. Het balkon is alleen bereikbaar met de trap.

Club Lounge

Wanneer u kiest voor plaatsen op het balkon dan kunt u voor en na de film gebruik maken van de Club Lounge. Deze exclusieve lounge is sfeervol ingericht met comfortabele loungebanken en een royale bar. In de Club Lounge heerst een ontspannen sfeer en kan men voor en na de film genieten van een hapje en een drankje. De Club Lounge is vanaf 1 uur voor de eerste voorstelling geopend tot een uur na de laatste voorstelling.

Balkon en Club Lounge reserveren

Voor een balkonlogeplaats inclusief gebruik van de Club Lounge is een additioneel ticket verkrijgbaar bij de kassa. De tarieven kunt u op deze pagina vinden. Er kan via de reserveringslijn of online worden gereserveerd.

Minderjarigen hebben alleen onder begeleiding van een volwassene toegang tot het balkon.

Wij helpen u graag!
  •  
  • Persoonlijk contact
Wij helpen u graag!
  • Persoonlijk contact