De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

kijkwijzer-alle-leeftijden
Familiefilm 01:19:00

In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten. Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om PakjesavondDe Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Regie

Lucio Messercola

Acteurs

Robert ten Brink, Martin van Waardenberg, Janny van der Heijden, Martien Meiland, Eva Jinek, René Froger, Wesley Mutsaars, Sara Robben, Chris Tates, Okke Verberk, Giovanni Caminita, Stef de Reuver

Dagen & tijden

Vrijdag 1 december 2023

Zaterdag 2 december 2023

Zondag 3 december 2023

Dinsdag 5 december 2023

Andere keer naar de film?

Benieuwd naar het filmprogramma na Dinsdag 5 december 2023? Schrijf u in voor het filmprogramma per e-mail en u bent als eerste op de hoogte.

Filmprogramma per e-mail ontvangen

Wat gaat u bestellen?

Wij helpen u graag!
  •  
  • Persoonlijk contact
Wij helpen u graag!
  • Persoonlijk contact